Megaparinti

Jocuri brici pentru pitici - Cifrele, literele si formele geometrice
14,90
LEI
12,99
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+13 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(13 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Megaparinti

Jocuri brici pentru pitici – Cifrele, literele si formele geometrice cuprinde 28 de planse fata-verso cu cifrele de la 1 la 10 si cele mai cunoscute forme geometrice exemplificate prin diverse obiecte. Fiecarui cartonas ȋin parte ii corespunde o litera. Toate literele sunt scrise de tipar, astfel incat cel mic sa le poata retine cu usurinta. Literele sunt scrise conform alfabetului limbii romane pentru ca vrem sa le ȋnvatam corect.

 

Idei de jocuri:

1. Invatam sa numaram – aduna plansele pe care gasesti numere si pune-le ȋn ordine. Numara animalele de pe fiecare plansa si vorbeste-i copilului despre ele (animale salbatice/domestice, mediul de provenienta-acvatic, padure, etc.)

2. Formele geometrice – Jocul cuprinde 6 planse cu forme geometrice si cate 2 planse cu diferite obiecte asociate fiecarei forme (cerc: soare, minge). Coreleaza obiectele cu formele potrivite. Gaseste si alte obiecte limitandu-va la o singura ȋncapere. 

3. Ȋnvatam literele alfabetului - poti pune literele ȋn ordinea alfabetica sau poti construi diferite cuvinte ȋncepand chiar cu numele tau.