• 45%

Jeanette Winterson

O paranteza in timp
32,00
LEI
17,60
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+18 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(2 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Jeanette Winterson

Lansatã in 2015 la initiativa editurii britanice Hogarth si preluatã deja in 28 de tãri, aceastã serie propune revizitarea capodoperelor shakespeariene de cãtre scriitori de faimã internationalã, care le reimagineazã pentru secolul XXI.

"O parantezã in timp" este o "Poveste de iarnã" contemporanã, scrisã cu verva care o caracterizeazã pe Jeanette Winterson. In locul lui Leontes, regele Siciliei, cititorul il va cunoaste pe Leo, magnatul londonez cãsãtorit cu MiMi, o cantãreatã de origine francezã. Cand Xeno, prietenul acestuia din copilãrie, se intoarce pe neasteptate, Leo crede cã existã o legãturã amoroasã intre el si MiMi, suspiciune care merge panã la obsesie si autodistrugere. Perdita, fiica nerecunoscutã de Leo, in ciuda tuturor evidentelor, se va naste sub semnul acestei inchipuite trãdãri, iar drumul vietii ei va deschide o parantezã in timp, una pe care numai dragostea pãrinteascã o va mai putea inchide in chip fericit.


Produs publicat in 2016 de Humanitas Fiction
Data aparitiei: Noiembrie 2016
Format: 130X200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 248
ISBN: 978-606-779-095-5