• 23%

Razvan T. Coloja

Soldati ai terebentinei
38,85
LEI
29,91
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+30 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(1 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Razvan T. Coloja

Soldati ai terebentinei nu e un roman despre adolescenta turbulenta a unui individ, asa cum ar putea parea la prima vedere, ci o incercare de creionare a unui mod de viata al tinerilor rebeli ai anilor 90. E o lume abulica, candid iresponsabila si self-destructive, indicand falimentul social-moral al unei iesiri brutale din timp.

Meritul lui Coloja este de a fi gasit acea linie foarte subtire unde experienta absurda si teribilista a dependentului de droguri nu se transforma in pilda morala. Totul e senzorial in acest roman. Realitatea factuala le e straina personajelor, ele traiesc indaratul cutiei lor craniene intr-un scenariu care are doar tangente accidentale cu cotidianul plictisitor al celorlalti. Resorturile intime sunt greu de depistat, dar Coloja nici nu-si propune sa scrie un roman psihologic, de genul celor care imbina povata cu exemplul negativ, ci doar sa prezinte, cat mai convingator cu putinta, resturile de vise si demoni ale generatiei cu plete a anilor 90 dintr-o Romanie pestrita si resentimentara.


Produs publicat in 2017 de Crux Publishing
Data aparitiei: Februarie 2017
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 234