• 30%
FARA STOC

Dave Ramsey

Transformare financiara totala - Un plan cu rezultate confirmate pentru o forma financiara optima
24,08
LEI
16,86
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+17 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(42 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Dave Ramsey

Transformarea financiara totala este un ghid de mare ajutor pentru toti cei care vor sa isi transforme din temelii situatia financiara. Daca ai probleme cu banii nu trebuie decat sa urmezi consecvent etapele descrise in aceasta carte, sa aplici sfaturile verificate ale autorului, sa valorifici instrumentele oferite si, in final, te vei putea bucura cu adevarat de libertatea financiara totala. Una dintre cele mai mari probleme ale zilelor noastre este cea a banilor si, implicit, a modului lor de administrare.

Transformarea financiara totala - Un plan cu rezultate confirmate pentru o forma financiara optima este scrisa de un specialist in administrarea finantelor si inspirata din experienta personala a acestuia. Autorul lanseaza, prin aceasta carte, o provocare tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca situatia financiara. Schimbarea ce trebuie facuta nu este defel usoara si ea trebuie sustinuta intens, pe parcursul unui proces ce poate dura de la cateva luni la cativa ani. in schimb, la capatul acestei transformari, toti care vor fi parcurs-o vor avea satisfactia de a se simti cu adevarat liberi si stapani pe propriile lor finante. Transformarea financiara totala implica o serie de etape ce trebuie depasite - prima dintre ele constand in depasirea fazei de negare si recunoasterea unei situatii financiare problematice. Apoi, autorul demonteaza o serie de mituri legate de datorii, accentuand faptul ca datoria nu este un instrument. Miturile legate de bani sunt si ele demontate, autorul marturisind, in calitate de milionar in dolari, ca cei bogati nu au secrete. O alta etapa ce trebuie depasita este cea a ignorantei si a dorintei de a tine pasii cu vecinii. Un pas important in aceasta transformare il constituie fondul pentru urgente, pentru a putea incepe achitarea datoriilor, de la cele mai mici la cele mai mari, metoda numita bulgarele datoriilor.

Investitiile in pensie, economiile si achitarea integrala a ipotecii te vor ajuta sa continui transformarea financiara totala. Dupa ce vei fi respectat toate aceste etape, te vei putea bucura pe deplin de libertatea financiara de care vei dispune si vei putea trai ca nimeni altcineva ca recompensa pentru toate sacrificiile facute.

 


Produs publicat in 2009 de House of Guides Publishing Grup
Format: 155x230
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 280
ISBN: 978-606-51-3063-0