• 40%
Carte pentru joc si joaca, Vol. 3. Clasa a II-a
24,90
LEI
14,94
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+15 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(1 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Cartea pentru joc si joaca cu activitati specifice clasei a II-a se adreseaza parintilor, bunicilor si invatatorilor, dar mai ales copiilor.
Primii ani de viata influenteaza major dezvoltarea copilului. A-l invata sa se joace este la fel de important ca si mersul, vorbitul sau cititul. Jocul creativ permite dezvoltarea imaginatiei, intareste relatia dintre copil si parinte, oferind copiilor experiente interactive, care le determina succesul.
Calcule, jocuri logice de grupare, de identificare dupa criterii date, activitati ce par a fi plictisitoare sunt prezentate aici prin culoare si desen, devenind atractive si amuzante.
Activitatile sunt ordonate de la simplu la complex, dar cu o traiectorie usor de parcurs, in ritmul propriu al fiecarui copil.
Acasa sau la scoala, in excursii sau in tabere, cartea aceasta este o buna calauza pentru petrecerea instructiva si placuta a orelor de curs sau a timpului liber.


Produs publicat in 2010 de ALL Educational
Data aparitiei: August 2010
Format: 210x283
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 96
ISBN: 978-973-684-727-1