• 5%
FARA STOC

Dumitru Stanescu

Biblia povestita copiilor
33,62
LEI
31,94
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+32 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(1 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Dumitru Stanescu

Va prezentam o noua editie cu povestiri biblice pentru copii, in limba romana, cu mult mai bogata decat cele deja existente. Cartile Vechiului si Noului Testament sunt expuse clar si concis, intr-o limba accesibila celor mici, luand in considerare modul de perceptie al copiilor.               
Biblia ilustrata le ofera copiilor posibilitatea de a se apropia de Cuvantul lui Dumnezeu intr-o forma accesibila. Fara sa se indeparteze de textul de baza al Bibliei, editia de fata a cautat o exprimare cat mai usor de inteles de catre toti copiii. Apeland la resursele stilistice de care dispune limba romana si mai ales de bogatia de cuvinte a vocabularului ei, autorul acestei editii a evitat pe cat posibil folosirea neologismelor, care ar duce multe stridente in lectura textului, preferand cuvintele formate pe terenul limbii romane sau apartinand filonului mai vechi de cuvinte care dau farmec si culoare naratiunii biblice. In paginile Bibliei copii se vor intalni cu eroi indragiti precum Noe, Avram, Iacov, Moise, David, Ioan Botezatorul, Petru, Andrei, Pavel, si Ioan - oameni ai credintei prin care Dumnezeu Si-a dus la indeplinire planurile de-a lungul istoriei. Se vor intalni mai ales cu eroul Eroilor, cu Cel care este Domn al Domnilor si Rege al Regilor, cu Fiul lui Dumnezeu - Iisus Hristos, care Si-a jertfit viata pe cruce din dragoste pentru noi.


Produs publicat in 2008 de Stefan
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 183