• 50%
FARA STOC
Revista de Povestiri - Nr. 1, martie 2012
9,63
LEI
4,82
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+5 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(5 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

„Creatiile care te intampina aici spun o poveste, fie ca o fac prin genul povestirii, al poeziei, al imaginii sau in alt fel“. Fara sa depaseasca trei pagini, textele Revistei de Povestiri stimuleaza mintea si sufletul, sunt un spatiu al fictiunii pasionale si pot fi sansa tinerilor debutanti la un renume.

 

Realizatorii revistei, in frunte cu Simina Diaconu, spun ca proiectul lor „nu e facut pentru bani, nu e facut din snobism, nu e facut dintr-un vis de marire al autorilor, e facut pentru ca meritam asa ceva. Un loc de joaca, in care sa cream lumi noi si sa ne bucuram unii de altii. Un numar critic de oameni a crezut in revista de la inceput, iar de atunci toate eforturile au mers spre materializare. Am vrut mult de tot sa existe. Si gata. Pentru a pregati lansarea revistei, acum doua luni l-am delegat pe domnul Motanov sa se ocupe de recrutat oameni jucausi, iar impreuna cu ei sa faca antrenamente de imaginatie pe Facebook, de doua ori pe zi. In aceste doua luni, recrutii l-au indragit pe Motanov si au dovedit prin multimea de comentarii prin care au participat la antrenamente ca intr-adevar exista acest chef de joaca si aceasta bucurie de a-ti folosi imaginatia. Si nu singur, ci impreuna cu alti oameni, pe care, de cele mai multe ori, nu-i cunosti. In acest context, recrutii s-au inteles surprinzator de bine, nu au fost rautaciosi, nu s-au certat, au colaborat si s-au apreciat“.

 


Produs publicat in 2012 de Asociatia Brain Fitness
Data aparitiei: Martie 2012
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 48
ISBN: 2284-6409