• 37%
FARA STOC

Larousse - Anne Loiseau

Retete cu carne de pui 3/15
43,00
LEI
26,99
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(0 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

TIMP DE 30 ZILE
50% DISCOUNT

50% DISCOUNT

PENTRU AL 4-LEA PRODUS

Larousse - Anne Loiseau

Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, descoperiti 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata. Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor. Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite. In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati.


Produs publicat in 2017 de RAO
Format: 200x235
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 105
ISBN: 978-606-851-676-9