Zoch

Joc Niagara
152,90
LEI
137,99
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(0 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Zoch

Participa la o vanatoare palpitanta de comori intr-o cursa impotriva curentului pe fluviul Niagara! Pe parcursul jocului, barcile vor aluneca deasupra unor discuri transparente catre cascada. Folosindu-si cartile-vasle, jucatorii pot modifica atat viteza ambarcatiunilor cat si viteza fluviului. Obiectivul este acela de a incarca pietrele pretioase ce se afla de-a lungul malurilor. Desigur, cele mai valoroase dintre nestemate se gasesc departe in josul raului aproape de cascada, iar acestea vor trebui adunate si aduse inapoi la tarm pentru a fi numarate. Mai mult decat atat, cursa nu este lipsita de obstacole: poti fi jefuit de hoti sau poti pierde din ambarcatiuni in valtoarea cascadei.

Castigatorul este acela care la sfarsitul jocului are cele mai valoroase pietre pretioase. Avand o tabla de joc tridimensionala si o grafica fermecatoare, cu reguli simple dar nu simplu de castigat, Niagara este un joc de tactica si strategie recomandat pentru intreaga familie.

Numar jucatori: 3-5.

Durata joc: 30 minute.