• 19%
FARA STOC

Jane Green

Casa de pe plaja
31,74
LEI
25,71
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(6 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

TIMP DE 30 ZILE
50% DISCOUNT

50% DISCOUNT

PENTRU AL 4-LEA PRODUS

Jane Green

Jane Green, autoarea romanului A doua sansa, ajunge din nou in topul bestsellerurilor recomandate de New York Times, cu noul ei roman Casa de pe plaja - o poveste plina de caldura, plasata intr-un spatiu aparte, fermecator, lipsit de rutina si stresul aglomerarii urbane, cu personaje interesante care incearca cu orice pret sa-si indeplineasca visurile... si chiar reusesc.
 
In Casa de pe plaja, Jane Green continua traditia impletirii mai multor povesti, care se intalnesc si-si afla finalul in locuinta din Nantucket a excentricei vaduve Nan. Afland ca risca sa-si piarda casa, ultimul lucru ramas de la sotul ei si vestigiu al unei lumi candva pline de bucurie si antren, Nan hotaraste sa inchirieze camere pe perioada verii.
 
Casa de pe plaja devine astfel locul care-i aduce laolalta pe Daniel, bantuit de esecul propriei casnicii si de un secret bine pazit, pe Daff, o mama divortata incercand sa gaseasca o cale de comunicare cu fiica rebela, si pe Michael, fiul lui Nan, prins fara voie intr-o relatie cu sefa sa casatorita, Jordana. Aici, in casa insufletita de caldura si umorul lui Nan, oaspetii sai redescopera prietenia, bucuria si promisiunea unui nou inceput. Autoarea exploreaza cu finete parcursul launtric al personajelor, zbaterile, indoielile si revelatiile lor, la capatul carora cititorul insusi regaseste speranta si increderea in frumusetea vietii.
 

Produs publicat in 2010 de Polirom
Format: 106x180
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 396
ISBN: 978-973-46-1480-6