• 20%
FARA STOC

Timothy Good

OZN, armata si serviciile secrete
43,35
LEI
34,68
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

+35 puncte
favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(1 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

LA PESTE 199 LEI
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

IN 30 DE ZILE

Timothy Good

O dezvaluire a celor mai mari secrete de pe Pamant - rapoarte militare si ale serviciilor secrete care arata ca OZN-urile exista.
OZN-urile raman o problema esentiala pentru militari si pentru comunitatea spionajului. Accesul la informatiile asociate cu ele este strict limitat la persoanele care „trebuie sa stie“. in anul 1960, fostul director al CIA, amiralul Hillenkoetter, a aratat ca: „in culise, ofiteri de rang inalt din Fortele Aeriene sunt serios ingrijorati de OZN. Dar multi cetateni sunt facuti sa creada, prin secretizare si ridiculizare, ca obiectele zburatoare neidentificate sunt o prostie“. Afirmatie valabila si in ziua de azi.
OZN, armata si serviciile secrete arata ca OZN-urile sunt reale si ca ele constituie o problema actuala pentru guvernele din lumea intreaga. Dovezile prezentate sunt clare, echilibrate si de netagaduit.

Timothy Good, autor de mare succes si una dintre cele mai respectate autoritati in materie de vizite extraterestre, a acumulat multi ani de cercetari aprofundate in lumea intreaga si ne pune in fata dovezi greu de respins. Cartea de fata este o expunere convingatoare, cu documente ultra-secrete, interviuri cu martori-cheie si discutii cu specialisti din cadrul armatei si al serviciilor secrete, cu piloti, politicieni si oameni de stiinta. Cartea este plina de revelatii, inclusiv privind numarul tulburator de mare de avioane pierdute dupa ce militarii au atacat OZN-urile sau disparitia a sute de avioane militare si civile in timpul unor incidente OZN, la care se adauga uimitoarele informatii furnizate de un chirurg care a operat un extraterestru capturat de armata braziliana in 1996.


Produs publicat in 2011 de Lifestyle Publishing
Data aparitiei: Septembrie 2011
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 584
ISBN: 978-606-92804-9-2