• 18%
FARA STOC

Robert McKee

Story - continut, structura, metoda si principii scenaristice
40,95
LEI
33,58
LEI
Cel mai mic pret online! info_white PLATIM DE 2X DIFERENTA
close

Oferta „Cel mai mic pret online. Platim de 2X diferenta” este in continua dezvoltare, fiind supusa unor conditii si termeni. In acest sens, va rugam sa consultati Regulamentul campaniei la disponibil pe www.elefant.ro

favorite_black ADAUGA LA FAVORITE
(4 voturi)
ESTIMARE LIVRARE: info_black
close

Pickup Points

Beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu livrare in pickup pointul din orasul tau

Retea puncte de ridicare
LIVRARE GRATUITA

LIVRARE GRATUITA

IN PICKUP POINT
RETUR GRATUIT

RETUR GRATUIT

TIMP DE 30 ZILE
50% DISCOUNT

50% DISCOUNT

PENTRU AL 4-LEA PRODUS

Robert McKee

Story este un ghid la care apeleaza multi dintre profesionistii si amatorii de cinematografie din zilele noastre. Nu te invata „tehnica“ din spatele unui scenariu provocator, ci „mecanismul“ oricarei povesti bine spuse. Autorul sugearaza: cunoaste-ti personajele, gandeste, motiveaza, fii atent la conflict, cauta extremele, scrie, rescrie, provoaca limitele existentei umane! Inspiratia poate aparea de oriunde, insa modelarea ei tine de dominarea unui mestesug ancestral: arta de a povesti.

Story nu este doar un manual important de scenaristica; acesta este si titlul unui celebru seminar pe care Robert McKee il sustine anual in marile capitale ale lumii si care a contribuit la perfectionarea unor filme astazi de neuitat. Ele au obtinut: 35 de premii Oscar (din 160 de nominalizari); 164 de premii Emmy (din 500 de nominalizari); 29 de premii ale Asociatiei Scriitorilor Americani (din 700 de nominalizari); 25 de premii ale Asociatiei Regizorilor de Film Americani (din 48 de nominalizari).


Produs publicat in 2012 de Filmtett
Format: 165x230
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 356
ISBN: 978-973-0-11776-9