Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Unde sunt eu in toata povestea asta? Autobiografia unuia dintre cei mai indragiti si nonconformisti regizori contemporani

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Publicat prima oara la Belgrad, in octombrie 2010, sub titlul Moartea e un zvon neverificat, volumul Unde sunt eu in toata povestea asta? Reprezinta debutul literar al lui Emir Kusturica. Aceasta carte a aparut la editura Polirom in colectia BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI.

Cartea indragitului regizor deapana o poveste ce porneste din vremurile de scoala, cand Iuri Gagarin zbura prima oara in spatiu, traverseaza tragedia destramarii Iugoslaviei si a razboiului din Bosnia-Hertegovina si ajunge pana in ziua de azi, la prietenia cu celebrul star hollywoodian Johnny Depp si la expatrierea in Franta. Cele mai fascinante sunt divagatiile, care cuprind, de data aceasta in scris, intr-un stil deosebit de plastic si antrenant, minunatele imagini cu care suntem deja familiarizati din filmele sale: povestile nebunesti din Balcani, personajele sentimentale, uneori grotesti, insa debordand de viata.

Citeste aici o recenzie a cartii.

Produs publicat in 2012 de Polirom
Data aparitiei: Mai 2012
Colectia BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI
Traducator: Daniel Nicolescu,Dan Radu Stanescu
Format: 106x180
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 312
ISBN: 978-973-46-2392-1
Mai mult
Nu ai vizualizat nici un produs.