Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Locuinte colective din Romania

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Mostenire apasatoare a programului dezvoltarii masive, strict functionaliste, din perioada comunista, la care se adauga cresterea necontrolata a suburbiilor dupa anii 90, locuirea la bloc trezeste reactii negative atat din partea celor care le locuiesc, cat si din partea celor responsabili cu proiectarea si, mai ales, integrarea lor in peisajul urban. 

19 proiecte rezidentiale colective selectate pentru noul album din seria igloobest, Locuinte colective din Romania, reusesc sa contrazica aceasta realitate. Prin proiecte mai ales de dimensiuni mici si medii, dar cu standarde inalte de calitate, noua perspectiva a locuirii la bloc propune o mai mare flexibilitate si orientare catre client, oferindu-i acestuia posibilitatea de a-si defini individualitatea si prin spatiul in care traieste. 

Locuintele colective prezentate in album se remarca prin calitatea arhitecturii si a locuirii si propun redescoperirea farmecului locuirii urbane, pe inaltime. Albumul este un reper pentru cei interesati de locuirea urbana, specialisti sau nu, si poate fi gasit in librarii si la toate punctele de vanzare Igloo incepand cu luna noiembrie. 

 

Produs publicat in 2011 de Igloo
Data aparitiei: Noiembrie 2011
Colectia Igloobest
Format: 170x220
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 200
ISBN: 978-606-8026-13-8
Mai mult