Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

At your service at all times... The Radio Messages and Interviews of H.M. King Michael I of Romania (1989-2011)

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte cu CD face parte din colectia Biblioteca Radio a editurii Casa Radio.

Volumul contine doua CD-uri cu mesaje de radio de HM Regele Mihai I de Romania fata de natiune, difuzat intre 1989 si 2011, si o serie de interviuri (2009-2009), realizat de doi jurnalisti de renume de Radio Romania: Mariana Conovici si Denise Theodoru.

„Fortat sa plece in exil pentru o jumatate de secol, Regele Mihai a ramas fara ezitare loiale romanilor si sa comportat ca atare. Citirea mesajelor el care le sunt adresate pe calea undelor si de a asculta convorbirile avute cu editorii de Radiodifuziune in 2008 si 2009, nu va pot ajuta, dar fi impresionat de masura in care Majestatea Sa se simte si se comporta ca un roman. In acelasi timp, in cuvinte simple ca acestea sunt spontane, demonstrand cat de aproape de limba romana, Regele ne da lectii de istorie. El face acest lucru direct, sincer, povestind momente cruciale in viata lui, dar care, avand in vedere functia pe care a avut loc, sunt pagini de trecutul nostru, istoria noastra a tuturor, povesteste barbatul care a fost sef din Romania a stat timp de zece ani.“ - scrie academicianul Dan Berindei, in prefata la acest volum.

Fotografiile reproduse in aceasta carte sunt din urmatoarele surse: Arhiva Casei Regale Romane; Radio Arhiva Romania, iar colectiile Bibliotecii Nationale a Romania, din colectiile Muzeului National de Istorie din Romania, Agentia Agerpres.

Produs publicat in 2013 de Casa Radio
Colectia Biblioteca Radio
Format: 220x240
Tip coperta: Audiobook
Numar pagini: 92
ISBN: 978-973-7902-97-9
Mai mult