Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Barca de argint

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

 

 Darrah McCarthy le asteapta pe surorile ei, Delia and Rory, pentru o ultima reuniune pe insula  Martha's Vineyard, la casa familiei, inainte ca aceasta sa fie vanduta. Transplantate din propriul mediu familiar, fiecare dintre surori ajunge sa-si vada cu alti ochi viata, relatiile sentimentale si legatura cu trecutul. Inevitabil, amintirile despre mama, bunica si mai ales tatal lor- un irlandez care a plecat in tara natala cand Darrah avea doisprezece ani pentru a dovedi  existenta unei mosteniri ancestrale si nu s-a mai intors - scot la iveala intrebari ramase fara raspuns si incep sa destrame mitul familiei lor, iar descoperirea unor scrisori vechi de dragoste le face pe cele trei surori sa porneasca in cautarea adevarului in Irlanda.

Luanne Rice reuseste sa surprinda in Barca de argint esenta familiei in toata complexitatea ei imperfecta si modul in care fiecare dintre cele trei femei atat de diferite reuseste sa faca fata pierderii si complicatiilor dragostei.

Luanne Rice este autoarea a treizeci de romane, dintre care douazeci si doua au fost bestselleruri consecutive in New York Times.  In prezent, cartile ei sunt publicate in mai mult de 22 de milioane de exemplare.

 

Produs publicat in 2012 de Lira
Data aparitiei: Iulie 2012
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 304
ISBN: 978-606-600-896-9
Mai mult