Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Prezentare

MODA TRECE, STILUL RAMANE.
SI STILUL MEU ESTE SIMPLITATEA DE LUX.
COCO CHANEL
Mai mult decat o moda, a impus un stil, mai mult decat o marca, a fost un spirit, mai mult decat un om, a ramas un mit. O lebada neagra, spunea Cocteau.

A castigat, singura, prima mare batalie purtata de o femeie a secolului XX. A impus intr-o lume dominata de barbati creatiile unei femei pentru alte femei. Si-a imbracat epoca si si-a brodat legenda unind rigoarea din Muntii C vennes, locul originii sale, cu modernitatea inegalabililor Ann es folles.

Se spune ca intr-o seara, la Ciro, inainte de razboi, ati numarat douazeci si trei de rochii Chanel. Dar ati fi adaugat: Numai una e autentica: a mea!
Douazeci si trei? E o exagerare! Sa fi fost opt sau noua. In orice caz, prefer sa fiu copiata, decat furata, a raspuns Coco.

Atunci, o sa-mi permiteti sa va intreb de ce nu v-ati casatorit niciodata?
Cred ca din cauza muncii mele. Cei doi barbati pe care i-am iubit nu au inteles-o niciodata. Amandoi erau bogati si nu puteau sa inteleaga, avand avere, ca eu sa doream in continuare sa muncesc. Dar eu nu puteam abandona Casa Chanel, era copilul meu, creat din nimic, din cateva fasii de matase.

Ce parere aveti despre Yves Saint Laurent?
Stiu ca Saint Laurent ma copiaza. Prin urmare, ma admira, ceea ce ma incanta. Modelele lui seamana cu ale mele, ceea ce dovedeste ca are gust. Cu cat va copia mai mult Chanel, cu atat va avea mai mult succes. Va trebui sa fiu inlocuita intr-o zi si ma bucur ca exista un tanar caruia-i place ce fac.

Produs publicat in 2018 de Baroque Books & Arts
Data aparitiei: Februarie 2018
Format: 135x210
Numar pagini: 336
ISBN: 9786068564937
Mai mult