Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

100 de fotbalisti legendari

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Pe multi dintre ei i-a comentat pe viu! Pe altii i-a vazut jucand, iar despre ceilalti a aflat citindu-i pe marii cronicari ai acelor vremuri... Avand in spate o experienta de peste 2000 de meciuri comentate la cel mai inalt nivel, Bogdan Socol a incercat sa prezinte, asa cum a fost, viata si cariera a "100 de fotbalisti legendari". Dupa o munca minutioasa, migaloasa, dar si foarte frumoasa, comentatorul Digi Sport a reusit sa adune in 400 de pagini 100 de povesti speciale ale unor oameni care au marcat nu doar istoria fotbalului, dar si a omenirii prin impactul lor. In "100 de fotbalisti legendari", veti afla cum un meci de fotbal i-a salvat viata unui viitor campion mondial, cum cel mai mare atacant italian al tuturor timpurilor se motiva cel mai bine inaintea meciurilor petrecand o noapte intreaga langa niste doamne de companie sau care a fost primul jucator care a facut o schimbare, fara ca antrenorul sa mai aiba vreun cuvant de spus.

Pe parcursul lecturii acestei carti, veti ajunge, prin intermediul celor 100 de eroi, din epoca interbelica pana in zilele noastre, trecand si prin dramele din preajma celui de-al Doilea Razboi Mondial, prin comunismul care a obstructionat atatea cariere marete, prin dictaturile militare din America Latina si prin toata perioada de incertitudini a Razboiului Rece. Fotbalul a invins toate problemele, insa, si a mers mai departe cu povestile sale.

100 de fotbalisti legendari" ii cinsteste asa cum se cuvine si pe cei mai mari jucatori romani care ne-au marcat existenta, Nicolae Dobrin, Ilie Balaci, Gica Hagi, Gica Popescu si Miodrag Belodedici.

Bogdan Socol a „capturat” intre copertile noii sale lucrari 100 de fotbalisti legendari din istoria acestui sport. Nu ma pot aventura sa spun ca ei sunt cei mai mari, pentru ca in orice astfel de ancheta nici un argument nu este mai puternic decat altul. Poate a mai scapat unul, poate ca noi, cei mai vechi, i-am prins si pe altii jucand si i-am vazut pe viu, motiv pentru care am putea spune ca au fost mai buni ca altii care au prins un loc in volumul de fata. De fapt, nici nu mai conteaza. Ceea ce va ramane atunci cand veti termina de citit si ultima poveste din acest volum va fi sentimentul acela de prea plin de informatie, de placuta satietate, pe care orice consumator de sport o doreste. Cu atat mai mult unul care e si el prizonier pe viata in aceasta minunata inchisoare a pasiunii numita fotbal. - Andrei Vochin

Produs publicat in 2016 de EuroPress
Data aparitiei: Iunie 2016
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 400
ISBN: 978-606-668-190-2
Mai mult