Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Quentin Tarantino: Viata la extreme

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Quentin Tarantino: Viata la extreme analizeaza modul in care este folosita violenta in filmele scrise, regizate si produse de Tarantino.

Pornind de la observatia ca violenta extrema constituie miezul operei cunoscutului regizor, cartea demonstreaza ca aceasta este o unealta ce serveste scopului filmului.

In fiecare dintre creatiile sale, Tarantino exploreaza limitele bunului-gust si reactia publicului, folosind violenta si socul pentru a aduce in centrul atentiei problematica  responsabilitatii si a asteptarilor.

Dupa capitolele introductive ce il plaseaza pe Tarantino, cu tot cu filmele sale, in contextul mai larg al cinematografiei americane, Aaron Barlow se concentreaza pe cele sase filme regizate de acesta. Fiecare dintre ele este discutat din perspectiva genului de la care porneste, a modificarilor pe care acesta le sufera pe parcurs si a elementelor de structura. La final, cititorii vor vedea  cum Tarantino impinge filmul in mod deliberat catre noi directii cu ajutorul unor tehnici, stiluri si actori din generatii mai vechi, faurind o arta originala din ceea ce altii au dat la o parte.

 

 

Produs publicat in 2011 de IBU Publishing
Data aparitiei: Noiembrie 2011
Colectia Arta 007
Format: 124x165
Tip coperta: Brosata
Mai mult