Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Un savant exploreaza spiritul

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Swedenborg este unul din ultimii mari carturari ai Renasterii. Un om cu o minte curioasa, a scris mai mult de o suta de lucrari, cu pana pe hartie.

        Aceste lucrari au fost la inceput stiintifice si filosofice, iar spre finalul vietii sale,  teologice. Iata mai jos cateva comentarii ale savantilor zilelor noastre despre aceasta scurta biografie a sa:

„In ciuda formei sale compacte, lucrarea aduce noi detalii istorice clarificatoare.

Corelatiile cu progresul contemporan politic, stiintific si filosofic sunt prezentate cu talent si inspiratie ... O admirabila prezentare a conceptelor cheie ale filosofiei lui Swedenborg“ - Gustaf Arrhenius

„Cei doi autori, carturari Swedenborgieni, ne ofera noi intelegeri si, mai presus de toate, un dramatic simt al mesajului real al acestuia ... Swedenborg este un fel de Himalaya al mintii. Aceasta biografie ... precum de pe un varf de munte, ne ofera o perspectiva completa asupra intelepciunii.

Este o biografie pentru cautatori“ - Wilson Van Dusen

„Abundenta detaliilor, intr-o atat de mica lucrare, ne arata calitatea si cantitatea cercetarii ... Un paragraf despre logica scrierilor lui Swedenborg devine pe neasteptate excelent narativ ... si contribuie la intriga lucrarii ... Este placut sa afli viata lui Swedenborg in felul acesta“ - John Hitchock

Produs publicat in 2014 de Pi
Data aparitiei: Februarie 2014
Format: 125x192
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 144
ISBN: 978-606-93245-5-4
Mai mult