Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Cazul Eduard Einstein

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Eduard Einstein a trait toata viata in umbra tatalui sau. Obsedat de parintele absent, fiul fizicianului a fost el insusi o mare absenta: la 19 ani se imbolnaveste de schizofrenie si ramane internat pana la moarte in clinica Burgholzli pentru alienatii mintal, din Zurich. Niciun tratament nu pare sa-l ajute pe tanarul Einstein, care asista de la distanta, sfasiat intre dragoste si ura, la gloria parintelui sau. Printre foarte putinii sai vizitatori se numara mama lui, Mileva Maric, care il ingrijeste cu devotament. In tot acest timp, Albert Einstein il viziteaza o singura data, iar dupa ce emigreaza in Statele Unite, legatura firava dintre ei se rupe definitiv.

Laurent Seksik dezvaluie drama ascunsa a unei familii, in care se impletesc durerea unei mame, slabiciunea unui mare om si vocea unui fiu uitat.

Cazul Eduard Einstein a figurat mai multe saptamani pe lista de bestseller a publicatiei L’Express si a fost nominalizat la Premiul Goncourt si la Marele premiu pentru roman al Academiei Franceze. De asemenea, a fost finalist la Premiul Goncourt al liceenilor si la Premiul Femina.

Produs publicat in 2016 de Pandora M
Data aparitiei: August 2016
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 248
ISBN: 978-973-1989-52-5
Mai mult