Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

„... Sunt amintiri ce mi-au sfredelit creierul, insemnari in presa culturala a vremii, mai cu seama in revista Cinema.

... Aminintirile nu au aerul vorbelor de pahar. Am considerat, intotdeauna, ca activitatea echipelor de filmare a fost dura, istovitoare, plina de sacrificii... Studioul Buftea isi are eroii sai anonimi, cei care au dus filmul romanesc pe umer slabi, obositi, nedormiti si, adesea, nemancati. Memoria lor ma copleseste si ma cenzureaza.

... N-am pedalat pe excentritati de un gust indoielnic, chiar daca voi dezamagi pe unii dintre cititorii curiosi sa afle mici secrete, intimitati sau afaceri dubioase. Asta nu inseamna catusi de putin de a nu fi cochetat cu vorbe de duh, cand gluma a tinut rol de morala.

... M-am aplecat asupra contemporanitatii, em emis ipoteze de lucru, am ironizat moravuri, constient ca descifrarea racilelor de sistem, pot conduce la acel celebru deziderat vom fi ce-am fost si mai mult decat atat.

... Vremea rafuielilor a trecut. O solidaritate umana bazata pe buna credinta si interes de breasla, este singura in masura sa desteleneasca energii si talente latente. Nadejdea e in tineri si in vivacitatea lor.

... Ma infatisez in fata dumneavoastra ca la judecata de apoi.“ - Constantin Pivniceru

 

Produs publicat in 2012 de Tritonic
Data aparitiei: Mai 2012
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 288
ISBN: 978-606-8320-57-1
Mai mult