Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aventura unei vieti in BioTransformare, Vol. 2

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Dupa doar cateva luni, Cristian Muresanu revine cu al doilea volum al trilogiei sale spirituale, avand conotatii autobiografice, Aventura unei vieti in biotransformare. Acesta poarta subttlul Discutii si tehnici, care insa nu reflect decat partial varietatea si complexitatea tematicii abordate. Timp de multi ani, Cristian Muresanu a avut suficiente probleme de sanatate serioase, pe care le-a invins pas cu pas, folosindu-se de anumite cunostinte spirituale traditionale si moderne. In acest demers, a perfectionat sau dezvoltat el insusi anumite tehnici spirituale cu valoare terapeutica. Totodata, el incearca sa formuleze un model propriu despre fiinta umana, sensul existentei, procesul de vindecare si rezolvarea problemelor de sanatate sau evolutia spirituala, ca principala menire a desavarsirii noastre.

Elementele modelului, care reflecta, in esenta, viziunea autorului asupra lumii si locului nostru in aceasta lume nu sunt noi, ci apartin filosofiei perene, in sensul formulat de catre Aldous Huxley.

Noutatea consta insa in asamblarea acestor elemente intr-un model care are in centrul sau conceptul de biotransformare.

In favoarea ideilor sale, autorul prezinta concepte de baza ale noii biologii propuse de catre Bruce Lipton sau marturiile celebrului teolog dizident Miceal Ledwith despre autovindecarea bolilor neurologice severe care l-au afectat in ultimii ani. Unele elemente noi, aflate la frontierele stiintei sau dincolo de acestea, cum sunt conceptul de bioplasma, transmutatia biologica, transmutatia la energii joase, campul morfogenetic sau masa critica la nivel social, sunt de asemenea mentionate pe parcursul cartii si contribuie la consolidarea modelului propus de catre autor. Urmandusi optimismul nativ, Cristian Muresanu crede ca in viitor este posibila o sinteza fericita intre stiinta si spiritualitate, cu efecte benefice asupra starii noastre de sanatate fizica si mentala, atit la nivel individual cit si social.

Produs publicat in 2015 de Ecou Transilvan
Data aparitiei: Noiembrie 2015
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 200
ISBN: 978-606-730-057-4
Mai mult