Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Bijuteriile Josephinei Dengel

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Titlul reflecta esenta acestei carti usor de lecturat – amintiri nostalgice insirate pe filele cartii precum bijuteriile unei doamne. In carte se regasesc o serie de povestioare usoare, care au ramas in memoria scriitoarei sub forma unor emotii placute pe care tine sa le impartaseasca cititorilor sai. Sunt intamplari pozitive, ce starnesc o stare de bine, de destindere, si incurajeaza placerea de a citi.

 

Autoarea, Tatiana Margescu, se descrie pe sine drept o rasfatata a sortii,  inconjurata de dragoste parinteasca si de bunastare materiala. Si totusi, unele regrete sunt inevitabile.

„Am avut norocul sa ma nasc intr-o familie cu oarecare posibilitati materiale, nu am fost rasfatata, dar nu ma pot plange ca n-am avut parte de ingrijire buna si, mai ales, de multa dragoste din partea parintilor, respectiv a bunicilor materni. Practic, nu mi-a lipsit nimic, atat in copilarie, in adolescenta, cat si buna parte din anii tineretii; si totusi… cum se zice, omul nu este niciodata pe deplin multumit cu ce are, respectiv am ramas cu nostalgia ca nu am purtat niciodata (ca alti copii) pantofiori din lac negru cu bareta, asortati cu ciorapi de bumbac fin de culoare alba.”

Produs publicat in 2017 de Vremea
Data aparitiei: Mai 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 112
ISBN: 978-973-645-833-0
Mai mult