Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Care dintre noi / Which One of Us

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

CARE DINTRE NOI / WHICH ONE OF USeste experienta majora-magica a lui Chris dupa ce a primit recent diagnosticul de cancer si, in loc sa inchida fereastra, a deschis-o larg. Albumul a inceput ca o joaca intre ea si Catalina, devenind pe parcurs un joc intre ea si toata lumea. Chris vede paharul plin si cand acesta e gol si scoate din orice suferinta sensul, latura izbavitoare.
Amiesitpeplus,acestdiagnosticmi-areamintitce eesential.Amprimitaceastaboala capeundar. Nu capeonenorocire.Siamsimtitneincetatca Dumnezeuecumine.

Chris Simion-Mercurian(n. 1977) este absolventa a doua facultati din cadrul U.N.A.T.C. I.L. Caragiale (teatrologie in 1999 si regie teatru in 2004). A publicat noua carti, printre careCe ne spunem cand nu ne vorbim,40 de zile,In fiecare zi Dumnezeu se roaga la MinesiImperativele adolescentei,toate la Editura Trei. In teatru este recunoscuta drept o regizoare cu o viziune moderna, inedita si cu un curaj estetic rar. Este initiatoarea Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD si a proiectului Grivita 53 / G 53 PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA.

CatalinaFlaminzeanu(n. 1979) este absolventa a Facultatii deStiintePolitice, Administrative si ale Comunicarii, specializarea Jurnalism, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Pasionata de portretistica si fotografie de teatru, este fotograful oficial al Festivalului UNDERCLOUD. De asemenea, a realizat expozitiile FotografIEcu IE si Mama. Eseu despre iubire. Convinsa ca emotiile nu cad niciodata in banalitate, Catalina stie sa creeze, pentru cel aflat in fata aparatuluifoto, acelmoment unic de incredere si, totodata, de vulnerabilitate. Albumul de fata este mai degraba rezultatul prieteniei dintre cele doua.

Produs publicat in 2018 de Trei
Format: 235 x 225
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 55
ISBN: 978-606-40-0562-5
Mai mult