Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cu matusa prin Romania (contine DVD)

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Al treilea album de Alexandru Andries aparut la Editura Vellant, Cu matusa prin Romania spune povestea unei calatorii asteptate de 44 de ani, de cand celebra matusa a artistului a plecat din tara in America. O calatorie prin Romania, cu aparatul foto in mana, gata sa surpinda locuri frumoase, mancaruri grozave si momente amuzante din doua perspective: a lui Alexandru Andries si a simpaticei matusi venite din Key Biscayne sa revada tara in care a crescut.

Relatarea nepotului este transcrisa in album, iar a matusii este imprimata pe DVD-ul bonus care insoteste cartea. Calatoria a durat doua saptamani in septembrie 2011 si a urmat traseul Cozia - Sibiu - Paltinis - Alba Iulia - Deva - Timisoara - Arad - Oradea -  Cluj - Zalau - Baia Mare - Maramures - Bucovina - Suceava - Iasi - Sighisoara - Brasov. Despre intamplarile, locurile si oamenii intalniti pe drum, Andries si matusa povestesc cu relaxare, naturalete si umor. Nimic nu este fortat, nimic nu e infrumusetat: vedem o Romanie pe care o recunoastem si de care ni se face dor. Pentru ca in plina moda a concediilor facute in strainatate, cartea ne aminteste de locurile din tara pe care am tot amanat sa le (re) vizitam. Acum e mai usor sa organizam excursia perfecta prin Romania: Andries si matusa sa ne-au facut deja traseul.

O carte cu-adevarat frumoasa, de facut cadou, de luat in vacanta sau de tinut pe noptiera, Cu matusa prin Romania face mai multe pentru brandingul de tara decat o campanie intreaga de comunicare.

„(...) nu vorbim de un album turistic comandat de vreo institutie, e relatarea sincera si fara nici un fel de scop a unei calatorii in care se amesteca peisaje, pofte culinare, uimiri si admiratii sincere (dar si comentarii acide, cand e cazul) de fapt e ca si cum asistati invizibili la o discutie intre matusa mea si mine, pe subiectul acestei calatorii pe care ea si-o dorea de ani de zile si care in sfarsit s-a intamplat aerul relaxat si ideea de intimitate sunt ingredientele care dau gustul special pe care il are si cartea, si discul BONUS – si cred ca am facut bine mergand in aceasta directie (...) Imi mai ramane doar sa va invit in calatoria pe care o presupune conventia in care sper sa intrati: plecam CU MATUSA, PRIN ROMANIA !!! “ - Alexandru Andries

Produs publicat in 2012 de Vellant
Data aparitiei: Octombrie 2012
Format: 175x175
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 276
ISBN: 978-973-1984-82-7
Mai mult