Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Dantele interioare

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

In urma cu aproape 20 de ani, un accident petrecut undeva pe un drum din Ardeal, a transformat-o dintr-un om activ si cu o viata plina de planuri, asa cum orice tanar abia iesit de pe bancile facultatii ar fi avut, intr-o persoana complet dependenta de cei din jurul ei. Monica Radu nu si-a acceptat handicapul si a jucat jocul vietii cu cartile pe care le-a avut pe masa, asa cum singura recunoaste. Sa te trezesti peste noapte ca nu-ti mai poti controla o parte din corp, ca nu mai poti sa mergi, ca nu mai poti dansa, ca nu mai poti sa te plimbi, ca nu mai poti urca o treapta, pentru multi ar insemna finalul. Nu si pentru Monica Radu, femeia care a luat totul ca atare si si-a vazut in continuare de viata, desi avea coloana franta in urma acelui cumplit eveniment rutier.

 

La 40 de ani, dintre care jumatate petrecuti intr-un fotoliu rulant, Monica si-a construit o familie, a devenit mama a trei copii, doi baieti si o fetita, a terminat o facultate, urmeaza acum cursurile unui master in Teologie, a scris o carte, mai are in lucru o a doua carte, are un serviciu, conduce o masina, a participat la prezentari de moda pentru persoanele cu nevoi speciale, iar acum se pregateste pentru a deveni life coach. “Dantele interioare”, primul sau roman Absolventa a doua facultati, Facultatea de Litere din Bucuresti si Facultatea de Stiinte Economice din Targoviste, Monica nu a vrut sa uite de marea ei pasiune, scrisul. Recent a reusit sa finalizeze o carte in care a avut curajul sa scrie despre drama ei si despre cum a reusit sa treaca peste evenimentul petrecut in urma cu douazeci de ani, din cauza caruia acum se afla intr-un fotoliu rulant.

 

Asa cum recunoaste Monica, cartea este mai degraba o introspectie decat un roman autobiografic si se opreste cu precadere la momentele imediate care au urmat dupa accidentul care i-a schimbat viata.

 

Despre acele zile, vorbeste prea putin acum, dar pe cei curiosi sa afle cat de mult a contat relatia dintre ea si Dumnezeu pentru a reusi sa depaseasca trauma fizica si emotionala, Monica ii invita sa-i citeasca romanul.

Produs publicat in 2017 de Mara Books&Publishing
Data aparitiei: Iulie 2017
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 112
ISBN: 978-606-8826-13-4
Mai mult