Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Dosarul Albastrii. Fenomenul Pitesti 1971

(6 voturi)
In curand!
Prezentare

„Au trecut 40 de ani? Mi se pare o vesnicie. Jumatate din acesti ani i-am trait pe Lumea Ailalta, jumatate pe Lumea Asta. Doua Lumi care impart viata unui om. O impart oare? Daca as fi rama si cineva m-ar sectiona in doua, fiecare parte ar lua-o in alta directie. In afara de cei nascuti incepand cu decembrie 1989, toti ceilalti sunt rame? Intregul sectionat atunci o apuca o parte in trecut si o parte in viitor, sau ce este trecut se varsa cu totul in viitor?

Pot constata usor insa ca Sectionatorii si Sectionatii convietuiesc. Sectionatorii sunt in continuare Sectionatori, Sectionatii se autosectioneaza - asta a si prevazut programul Sectionatorilor, ca Sectionatii sa se auto-sectioneze fara incetare. (...)

Chiar si aceasta carte coplesitoare, scrisa de cel mai taciturn om pe care l-am cunoscut, de ITI, face parte din Marele Program al Sectionatorilor. Au invins pana la capat! Ne-au resuscitat memoria ca in acest fel sa ne mai autosectionam inca o data - a cata oara? Pentru ca, sunt convins, nimeni nu va invata nimic din intamplarile de acum 40 de ani, nu se va imprima adica nimic in gena noastra nationala, nu se va dezvolta antidotul care sa ne fereasca de ticalosie, tradare, fudulie, cruzime, bigotism si prostie - trasaturi remarcate de toti calatorii straini prin Tarile Romane dupa 1500 pana la Dimitrie Cantemir si dupa... pana in zilele noastre.“ - Calin Vlasie

Produs publicat in 2011 de Paralela 45
Data aparitiei: Octombrie 2011
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 264
ISBN: 978-973-47-1034-8
Mai mult