Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Frontieristii

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

„Am terminat de citit Frontieristii si ma bucur sa spun ca am gasit acolo una dintre fatetele nevizitate pana acum ale exilului romanesc. Umorul de buna calitate se imbina cu duiosia, cu neprihanirea varstei si cu optimismul unei firi omenesti puternice si pline de avant.

Ca autorul este un om puternic, pare evident. Ca drumul prin Iugoslavia ii deschide ochii spre o viata normala, devine foarte clar. Mai apasata, insa, mi se pare  cautarea sinelui, banuiala ca eu-l nu poate fi acel eu decat descatusat din chingile unei Romanii triste si incarcerate.

Doamne, cand imi aduc aminte anii aceia, parca am trait un cosmar...

Felicitari  pentru aceasta carte, ar trebui rediscutata, relansata poate, si, cu siguranta, continuata.“ - Maria-Denise Theodoru, Analist International Relations Department – Radio Romania Bucuresti

 

„Am parasit Romania si am emigrat in Lumea Noua pentru a-mi gasi libertatea.

Tot ce am vrut de la viata a fost obtinerea unei oaze de libertate si putina recunoastere.

Dar ignoranta si prejudecatile vechiului continent traversasera si ele Oceanul Atlantic, cu mult inaintea mea, probabil cu primii pionieri ajunsi in America de Nord. Deci lupta mea nu luase sfarsit odata cu emigrarea, ba chiar din contra, tocmai urma sa inceapa.

Toata aceasta stradanie a mea pentru emancipare si eliberare din chingile ignorantei umane, o vei putea urmari in romanul ce va aparea in curand, Manifestul unui om liber. Daca vei citi aceasta carte, vei deveni partas al unei cunoasteri ce mi-a inlesnit pasajul de la un imigrant sarac si umilit la un businessman care continua sa inspire atat prin intermediul activitatilor antreprenoriale cat si prin cartile publicate.“ - Dan Danila – Calgary, Canada

Produs publicat in 2015 de Vremea
Data aparitiei: Mai 2015
Colectia Fapte, Idei, Documente
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 168
ISBN: 978-973-645-680-0
Mai mult