Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Hai-hui pe meridiane

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

 

„Am ajuns sa putem cutreiera pamantul in lung si lat, liberi ca pasarea in zbor, bucurie pe care am platit-o totusi scump la timpul ei, prin acea nostalgie care nu se poate defini, prin dorul de singurul loc de care apartineam sufleteste  tara noastra, prietenii, amintirile frumoase, anii tineretii... Cand pierzi ceva iremediabil, iti amintesti doar lucrurile frumoase...

De atunci a trecut o viata, dar am trait intens ca in zeci de vieti. Emigrarea, exilul, noua patrie si zecile de excursii in care parca ne cautam identitatea pierduta odata cu plecarea din tara.Si noile identitati, imprumutate in fiecare loc unde ajungeam, identitati de un concediu...

Poate asa am stiut sa privim cu discernamant si sa cautam dincolo de aparente, la spectacolul care ni se oferea pretutindeni, in care decorurile erau impecabile, costumele pline de imaginatie, dar totusi, nu se puteau ignora notele discordante, ceea ce se ascundea in spatele culiselor maiestrit alcatuite.

Am cutreierat continentele, mereu in cautarea acelui CEVA nedefinit. Curiozitatea? Aventura? Noutatea? Detasarea de propria noastra identitate? Sau pur si simplu evadarea, restructurarea sufletului in noi dimensiuni?

Dar totusi am inteles in cele din urma ca viata si se schimba, nu datorita vointei tale, ci datorita unor elemente aleatorii, care pot fi numite, ghinion, noroc, sansa de a fi la locul potrivit in momentul potrivit si sa stii si sa poti sa te folosesti de el, sau pur si simplu – destin.“ - J.M.C.

 

Produs publicat in 2007 de Oscar Print
Data aparitiei: Ianuarie 2007
Format: 170x240
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 350
ISBN: 978-973-668-184-4
Mai mult