Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

In mijlocul valtorii. Note si amintiri politice

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Autorul, personalitate marcanta in cadrul PNT, prezinta istoria politica a Romaniei si viata interna a partidului din ultimii ani, inainte de instaurarea regimului comunist.

„Nadajduiesc ca lucrarea mea va interesa marele public si ca istoricul de maine va gasi in ea oarecare material informativ. Deopotriva ma intereseaza faptul ca voi putea comunica cinstit actele si gandurile mele si ca voi mai putea face cunoscut adevarul asupra multor chestiuni dintre cele mai importante privitoare la evenimentele politice din o epoca, atat de greu tulburata, a vietii noastre publice. 

Oricare ar fi interpretarile ce se vor da evenimentelor politice pe care le-am examinat si orice pareri se vor emite asupra oamenilor de frunte, luptatori in partida nationala, exista o regula morala care se desprinde de la sine si care poate si trebuie sa fie afirmata de pe acum, ca o concluzie generala a tuturor judecatilor. Cand este vorba de fiinta nationala a neamului, de libertatile politice fundamentale, de independenta neamului, nu exista alegere: mai bine ca neamul sa cada semet in lupta, decat sa se plece. Deopotriva si conducatorii sai. Mai bine moartea in glorie, decat viata in umilinta”. - Nicolae Pascu

Produs publicat in 2010 de Enciclopedica
Colectia Restituiri
Format: 147x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 528
ISBN: 978-973-45-0621-7
Mai mult