Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Jenny Paulson -miliardara romanca din spatele lui Donald Trump

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

O poveste demna de Cenusareasa: destinul lui Jenny Paulson, cea mai bogata romanca din lume. Dintr-o studenta care a fugit din tara in anii ʼ80 si care, efectiv, a facut foamea o vreme, Jenny Paulson a ajuns sa aiba o avere estimata la peste 15 miliarde de dolari.
Tanara romanca a decis sa plece din tara in SUA, unde o astepta fratele ei, George, sportiv de performanta, care la randul lui se refugiase in New York, fugind de la o competitie europeana. Dupa ce a schimbat mai multe slujbe, ea l-a cunoscut pe miliardarul John Paulson in 1995, la un an dupa ce acesta isi deschisese firma care avea sa fie afacerea vietii lui. Avea nevoie de o secretara-asistenta, iar romanca parea sa poata face fata cerintelor postului. La acea vreme, americanul avea 45 de ani, varsta la care isi construise o reputatie de playboy in cercurile exclusiviste newyorkeze. Primii anii serviciul magnatului nu au fost usori pentru Jenny, acesta varsandu-si nervii in repetate randuri pe asistenta sa, atunci cand o afacere nu-i iesea cum voia. Totusi, trei ani mai tarziu, relatia cu bossul ei avea sa se schimbe decisiv. In 1998, John Paulson a decis sa se aseze la casa lui. El a invitat-o pe Jenny in oras. Femeia l-a refuzat, pe motiv ca nu ar fi fost profesionist sa iasa cu seful ei. Paulson nu s-a dat batut si, timp de mai bine de un an, a invitat-o pe romanca la masa. In cele din urma, ea a acceptat sa ia pranzul cu el. Asa a inceput o serie de mai bine de 200 de intalniri in secret. Sase luni mai tarziu, John Paulson a cerut-o de nevasta, iar femeia nu a mai avut puterea sa-l respinga…
Peste ani, romanca si sotul ei aveau sa insiste pe langa Donald Trump (cel care la inceputul anilor ʼ90 a vrut sa cumpere Casa Poporului, pentru a o transforma in cel mai mare cazinou din lume, dar oferta sa a fost refuzata) pentru ca acesta sa devina candidat la presedintie. Iar rezultatul se cunoaste!

Cum si-a cucerit sotul miliardar "Cenusareasa" romanca a lui Donald Trump
Suporterii celui mai neasteptat presedinte american. O biografie neconventionala
Inspirata casatorie a unui mogul al fondurilor de investitii cu o romanca
John Alfred Paulson, din Queens. Si el are radacini romanesti!
O sincopa financiara pentru John si Jenny Paulson?
Filantropia ca "sport" al elitei financiare de pe Wall Street
Agonie si extaz - un nou inceput?
Concediata de Donald Trump! Refuzul Comitetului International Olimpic, paralela cu Ion Tiriac
Esecul Playboy
Printre stele

Produs publicat in 2018 de Integral
Data aparitiei: Februarie 2018
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 152
ISBN: 978-606-992-073-2
Mai mult