Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Jurnal pe motocicleta

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Carte recomandata de revista REPUBLIK!

Cartea a fost ecranizata de Universal Studios, in regia lui Walter Salles, si a castigat in 2005 un Oscar pentru coloana sonora, dar si prestigiosul premiu BAFTA pentru cel mai bun film intr-o limba straina.

Desi doar o aventura de tinerete, calatoria nebuneasca a lui Ernesto Guevara si Alberto Granado prin America de Sud ar fi fost, pentru oricine altcineva, punctul culminant al vietii. Dar pentru cel care avea sa devina el Che, ea a reprezentat doar inceputul unor nesfarsite peregrinari in jurul lumii, momentul cand s-a configurat un destin remarcabil prin idealism si ardoare. Nici un studiu biografic despre Che Guevara nu ar fi complet fara lectura acestui minunat jurnal.

Jurnal pe motocicleta este povestea unei descoperiri a lumii si, totodata, a unei descoperiri a sinelui. Este povestea alegerilor de ordin personal si politic pe care fiecare dintre noi suntem nevoiti sa le facem intr-un moment sau altul al vietii noastre. Este o poveste despre prietenie si solidaritate. Si, mai presus de orice, este o poveste despre aflarea lucrurilor in care sa crezi – si pentru care sa te lupti.” (Walter Salles, regizorul filmului The Motorcycle Diaries)

Produs publicat in 2008 de Polirom
Data aparitiei: Ianuarie 2008
Format: 130x200
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 264
ISBN: 978-973-46-0900-0
Mai mult