Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Jurnalul meu la Palat. O poveste adevarata despre viata in culisele Palatului

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

„S-a aprins lumina. Clipesc si-mi dau seama ca ma aflu singura in apartamentul privat al lui Charles de la Sandringham. Ultimul lucru de care imi amintesc este ca vedeam un film, asezata langa el. Magia acelei clipe! Apoi mi se lumineaza mintea. Eu - o simpla secretara - trebuie sa fi atipit alaturi de Frumusetea Sa pe canapea. Ma simt coplesita de rusine. Cum de s-a putut intamplat una ca asta? Dadaca mea interioara - un glas aspru, dar plin de bun-simt si pe care-l aud doar eu - imi raspunde: «Ai adormit fiindca ai combinat ginul tonic ultra-teapan oferit de Charles cu oboseala de noaptea trecuta, cand l-ai solicitat peste masura pe unul dintre bucatarii regali».“

Jurnalul meu la Palat este o incursiune, deosebit de agreabila, in culisele vietii duse de familia regala britanica, intreprinsa de o tanara care, dusa de val, ajunge sa lucreze pentru Printul Charles si ramane langa el timp de 12 ani.

Jurnalul meu la Palat ofera cititorului o lectura amuzanta si captivanta, menita sa-l incante si, in egala masura, sa-i tina treaza curiozitatea.

Produs publicat in 2006 de Curtea Veche
Colectia In afara colectiilor
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 300
ISBN: 973-669-280-9
Mai mult