Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Memorii in bocanci

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Memorii in bocanci este o relatare pasionanta si dezinhibata despre intimitatile organismului militar romanesc, mai putin accesibile si cunoscute publicului larg.

Memorii in bocanci este o premiera in literatura memorialistica romaneasca postdecembrista. Acest volum contine primele confesiuni provenite direct din interiorul organismului militar de dupa 1990. In timpul carierei sale militare, Calin Hentea nu a fost nici general si nici nu a ocupat vreo functie importanta. A fost insa jurnalist militar de televiziune si presa scrisa, dar si ofiter specialist in operatii psihologice. Din aceasta perspectiva, a intilnit oameni importanti din armata romana si din strainatate, a trait in mijlocul unor evenimente militare semnificative din ultimele doua decenii si a cunoscut indeaproape unele mecanisme de functionare ale armatei romane sau ale NATO.

Despre toate cate le-a vazut si le-a simtit intre 1986 si 2008, Calin Hentea, un ofiter cunoscut pana acum ca autor al unor articole si carti despre propaganda, depune marturie cu detasare si onestitate, uneori cu umor, alteori cu duritate, fara sa se menajeze nici pe sine, nici pe altii, refuzand asumat discursul triumfalist, retorica patriotarda, cliseul corect politic.

 

Produs publicat in 2013 de Cartea Romaneasca
Data aparitiei: Februarie 2013
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 208
ISBN: 978-973-23-2999-3
Mai mult