Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Merg mai departe - mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

„Cartea aceasta este strigatul meu de victorie. Este fericirea ca visul meu de-o viata s-a implinit. Este bucuria ca, in sfarsit, am reusit! Si nu oricum, ci am infaptuit aceasta minune in cea mai neagra perioada a vietii mele, in anul de doliu de dupa pierderea mamei mele. Am invins, cine ar fi crezut asta?, chiar in anul in care mi-am ratacit sufletul plecat pe undeva, departe, in cautarea impacarii cu soarta ce mi-a rapit omul cel mai bun si mai frumos pe care mi-a fost dat sa-l intalnesc vreodata: mama.

Cartea aceasta insumeaza in paginile ei povestea aceasta simpla, dar in esenta atat de complicata a regasirii mele.“ - fragment

Cartea este o sursa de inspiratie pentru toti cei care trec prin perioade dificile in viata, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv si de o directie corecta pentru a depasi problemele momentului si a deveni mai increzatori in propriile forte.

Volumul este dedicat regretatei mame a autoarei, doctor Daniela Drapel Nahmany, si include aprecieri emotionante oferite de oameni dragi autoarei si cunoscuti publicului, precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Eugen Cristea, Alice Nastase Buciuta.

Produs publicat in 2016 de For you
Data aparitiei: Mai 2016
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 210
ISBN: 978-606-639-099-6
Mai mult