Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Momente de decizie

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Momente de decizie aduna la un loc marturisirile extraordinare ale celui de-al 43-lea presedinte american. Spargand conventiile autobiografiei politice ca gen, George W. Bush ne prezinta cu o izbitoare onestitate deciziile marcante pe care le-a luat de-a lungul vietii sale.

Dupa ce si-a incheiat mandatele, la inceputul lui 2009, Presedintele George W. Bush a condus Centrul Prezidential George W. Bush din cadrul Southern Methodist University din Dallas, Texas. Centrul include un institut de politici active ce acopera domenii diverse: incurajarea si sprijinirea initiativelor de reforma in educatie, sanatate la nivel global, cresterea economica si libertatea individuala. Institutul acorda un interes special antreprenorilor din domeniul social, precum si crearii de oportunitati pentru femeile din lumea intreaga.

Momente de decizie, o carte care ii va fascina pe admiratorii lui Bush, ii va surprinde pe detractori si le va schimba tuturor perspectiva asupra uneia dintre cele mai controversate epoci din istoria Statelor Unite ale Americii si asupra omului din spatele evenimentelor care au marcat aceasta perioada.

 

Intr-o carte palpitanta si plina de amanunte necunoscute publicului, Presedintele Bush ne insoteste:

  • in capul mesei, in Sala de Urgente de la Casa Alba, cu cateva clipe inainte de inceperea razboiului din Irak;
  • la resedinta guvernatorului Texasului, in noaptea mult contestatelor alegeri prezidentiale din 2000;
  • la bordul lui Air Force One, pe 11 septembrie 2001, la cateva ore dupa cel mai devastator atac asupra Americii de la Pearl Harbour incoace;
  • in Biroul Oval, unde s-au luat hotarari istorice si extrem de controversate in legatura cu Uraganul Katrina, criza financiara, Afganistan, Iran si alte probleme care au schimbat fata primului deceniu al secolului XXI.

Produs publicat in 2012 de Pandora M
Data aparitiei: Septembrie 2012
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 694
ISBN: 978-973-1989-18-1
Mai mult