Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Oyibo: 2 oameni,1 motocicleta,14 luni in Africa

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Suntem Ana si Ionut, un cuplu de arhitecti. Din iunie 2011 pana in august 2012 am facut turul Africii cu motocicleta. In aceasta calatorie de 14 luni si 55 000 de kilometri am lucrat ca voluntari in padurea ecuatoriala in Nigeria, am traversat Sahara in calduri de peste 54 de grade, am urcat muntele Camerun, am explorat delta Okavango si bazinul Congo, am locuit intr-un catun camerunez fara bani si fara telefon, am tractat motorul defect 350 de kilometri, am facut malarie, am parcurs 3 000 de kilometri de off-road extrem in R.D. Congo, am trecut de sute de controale armate si hatisuri birocratice si am cumparat un pahar de ceai in Egipt. Acesta este jurnalul aventurilor noastre.

Din doi oameni albi si o Africa neagra a iesit o combinatie foarte colorata. (SEGA, autorul romanelor Namaste)

Ana si Ionut sunt dream team-ul alaturi de care as merge pana la capatul lumii si inapoi. Oyibo e un imbold pentru a-ti urma visul. Care are toate sansele sa se implineasca daca iti iei inima-n dinti, te deconectezi de la virtual si faci pasul catre real . O poveste pe care mi-ar placea s-o fi trait eu. (Alex GAVAN, alpinist)

Oyibo nu te va lasa indiferent, sa stii. S-ar putea sa-ti vina sa-ti dai demisia, sa pleci in lume, s-ar putea chiar sa vrei sa faci asta cu o motocicleta. S-ar putea sa vrei sa fii viu. (Mihai BARBU, fotograf, autorul cartii Vand kilometri)

Produs publicat in 2018 de Humanitas
Data aparitiei: Februarie 2018
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 408
ISBN: 978-973-50-5953-8
Mai mult