Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Proximitati si marturisiri

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Jurnal de cititor/ scriitor, Proximitati si marturisiri cultiva, cu dreapta masura, ambele vocatii ale autorului, atat pe ceasacerdotala, catsi pe cea culturala.

 

Proximitati si marturisiri contine insemnari, reflectii, notatii, culturale si teologice, scrise de-a lungul anilor. Ioan Pintea nu doar consemneaza, ci si analizeaza intalniri esentiale pe care le-a avut cu personalitati marcante din lumea teologica si cea culturala. Un loc aparte il detine, desigur, N. Steinhardt, care  i-a fost parinte spiritual, luminindu-i calea catre sinele propriu. Multe pagini descriu experiente de viata, alternand intre literatura si teologie. Autori importanti sunt readusi in actualitate printr-o lectura proaspata, adecvata timpului nostru. Temele si personajele acestora sunt retrezite si devin contemporane noua.

Ioan Pintea evoca, nostalgic, momente traite ca paroh intr-un sat cu totul special din Transilvania, dar si secvente din calatoriile facute la Viena, Ierusalim, Amsterdam, Venetia, Sankt Petersburg etc.

Produs publicat in 2012 de Cartea Romaneasca
Data aparitiei: Iulie 2012
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 312
ISBN: 978-973-23-2976-4
Mai mult