Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Salvarea din iad

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Salvarea din iad - un titlu ilustrativ pentru o fata ce reuseste sa scape dintr-un cosmar aflat in plina desfasurare in Somalia, cu ajutorul unui reporter dedicat profesiei si cauzelor umanitare. Tot despre iad si salvare este vorba si in reportajul despre masacrul de la Beslan, in care sute de copii au fost luati prizonieri de catre o banda de ceceni fanatici, numai o parte dintre ei reusind sa scape cu viata.

Printre textele lui Tvrtko Vujity exista si relatari mai putin dramatice, povesti de viata din care razbate un optimism molipsitor, precum cea a unei femei maghiare care, dupa mai bine de o jumatate de veac si strabatand o jumatate de glob pana in Australia, isi regaseste fratele pierdut dupa al Doilea Razboi Mondial.

Seria de reportaje il captiveaza, il impresioneaza si, nu de putine ori, il rascoleste chiar pe cititor, care va fi acaparat cu totul de lectura. Indiferent unde se desfasoara actiunea, in Somalia, Turkmenistan, Ungaria sau Rusia, firul evenimentelor este fascinant, descrierea, presarata adesea cu umor, iar actiunea, plina de neprevazut.

Produs publicat in 2011 de Curtea Veche
Data aparitiei: Aprilie 2011
Colectia In afara colectiilor
Format: 160x235
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 364
ISBN: 978-606-588-059-7
Mai mult