Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Somnul, visele si moartea. O explorare a constiintei

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Un dialog istoric intre Dalai Lama si mai multi reputati oameni de stiinta din lumea occidentala despre cele trei momente - cheie ale constiintei - somnul, visele si moartea.
O carte captivanta, cu observatii inspirate ale cunoscutului filozof Charles Taylor despre notiunea de identitate personala. Acesta deschide schimbul extraordinar de idei dintre Dalai Lama si Jerome Engel - expert in neurostiinte, Joyce MacDougal - psihanalist, Jayne Gackenbach - psiholog si Joan Halifax - specialist in ecologie culturala pe subiecte variind de la neurologia somnului la yoga viselor.
Cititorul descopera convergente remarcabile intre traditia stiintifica occidentala si stiintele buddhiste contemplative. Fie ca discuta despre visele lucide, experientele in pragul mortii sau structura constiintei, participantii la acest dialog nu inceteaza sa ne surprinda si sa ne incante.

"Oricine este interesat de budism, psihologie, neurostiinta sau lumile alternative ale viselor si vietii de apoi se va bucura cu siguranta de subiectele prezentate in aceasta carte."
- NAPRA ReView

"Cartea contine multe informatii valoroase pentru toti cititorii fascinati de intersectia dintre stiinta si budism."
- Inquiring Mind

Produs publicat in 2018 de Lifestyle Publishing
Format: 130 x 200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 320
ISBN: 978-606-789-138-6
Mai mult