Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Uitati ca ati avut o fiica

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Profesoara britanica Sandra Gregory a petrecut doi ani minunati in Bangkok. Dar, dupa o lovitura de stat militara, norocul ei s-a schimbat brusc: si-a pierdut slujba, s-a imbolnavit grav si, curand, a ramas fara nici un ban. Disperata sa se intoarca acasa, dar nevrand sa-si ingrijoreze parintii cerandu-le bani de avion, a acceptat sa transporte o cantitate de heroina pentru un necunoscut. A fost prinsa pe aeroportul din Bangkok si condamnata la 25 de ani de inchisoare. Primii patru ani si jumatate i-a petrecut in faimoasa inchisoare Lard Yao, poreclita „Bangkok Hilton“, resedinta unor ucigasi in serie, maniaci si chiar a unui canibal. In 1997 a fost repatriata in Marea Britanie, unde a petrecut inca trei ani in diverse inchisori, inclusiv infama Durham Maximum Security Prison. Scenele de brutalitate, violenta si degradarea la care a fost martora, in Thailanda si Marea Britanie, sunt impresionante si de neuitat. Sandra a fost eliberata in anul 2000, dupa ce a fost gratiata de regele Thailandei.

Sandra Gregory s-a nascut in 1965 in Gloucestershire si a crescut in Kent. Dupa ce a terminat scoala, s-a ocupat cu succes de comertul cu antichitati. La varsta de 25 de ani a plecat intr-o calatorie in Thailanda. Arestata in 1993 pentru trafic de droguri, ea a facut peste sapte ani de inchisoare dintr-o condamnare de 25 de ani. Din momentul eliberarii ei, a colaborat cu grupuri dedicate reformei sistemului penitenciar si a tinut diverse conferinte tinerilor din scoli, legate de experientele ei.

Michael Tierney s-a nascut la Glasgow in 1968, unde locuiesite si acum cu sotia sa, Kathleen, fiica Mahoney si fiul Gabriel. Scrie la ziarul Herald si, in prezent, lucreaza la a doua sa carte.

Produs publicat in 2008 de ALLFA
Data aparitiei: Februarie 2008
Colectia CARTI ADEVARATE
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 328
ISBN: 973-724-047-2
Mai mult