Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Viata mea este un cantec (carte + CD)

(7 voturi)
In curand!
Prezentare

Cu o cariera de jumatate de secol si sute de concerte sustinute,  Irina Loghin este, indiscutabil, unul dintre marile nume ale muzicii populare romanesti.  Cartea de fata, insotita de CD-ul omonim, sustine concertul aniversar de la Sala Palatului, de pe 1 martie.

Autobiografia debuteaza cu intamplarile din copilarie, petrecuta la Gura Vitioarei, langa Valenii de Munte, unde artista s-a nascut in 1939. Anii tineretii sunt marcati de iubiri frumoase, dar trecatoare, si mai ales de debutul la Ansamblul Ciocarlia, unde ii cunoaste, printre altii, pe Maria Ciobanu si Benone Sinulescu. Sunt povestite cu mult umor  peripetii amuzante din timpul turneelor, dar si intamplari mai putin placute, unele cauzate de restrictiile regimului comunist. Un capitol aparte este dedicat perioadei de dupa 1980, cand muzica artistei a fost  interzisa, ea revenind oficial pe scena dupa 1989, cu un succes la fel de mare ca inainte. Viata profesionala se imbina permanent cu cea personala, ambele la fel de implinite, chiar daca au fost marcate de suisuri si coborasuri.

Nenumarate fotografii color si alb-negru insotesc textul, facandu-ne sa intelegem mai bine cine este Irina Loghin - omul si artistul.

Nume mari ale culturii romane, de la Florin Piersic la Dem Radulescu, depun marturie la sfarsitul volumului asupra a ceea ce a insemnat si inseamna Irina Loghin pentru muzica populara si sufletul romanesc.   

Produs publicat in 2012 de Litera
Data aparitiei: Martie 2012
Tip coperta: Brosata
Mai mult