Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Cum conduc cei mai buni lideri

(8 voturi)
In curand!
Prezentare

Tehnici testate pentru a valorifica la maximum potentialul uman.

Aveti tot ce va trebuie ca sa fiti un lider? Ar fi bine sa aveti. Fiindca, pana si in vremuri linistite, doar liderii cei mai focalizati, mai eficienti si mai capabili reusesc sa-si motiveze echipele pentru obtinerea unor succese remarcabile.
Dar acum, in timp ce traversam apele tulburi ale unor vremuri de criza, competitia e mai inversunata ca oricand. A fi lider este o arta. Iar cartea de fata prezinta remarcabilele atribute ale liderului intr-o maniera provocatoare. Veti descoperi strategii si abordari de succes, deja testate de numerosi manageri si antreprenori, provenind dintr-o mare diversitate de domenii profesionale.
Aveti in fata un ghid plin de secrete si tactici care va vor ajuta sa va definiti stilul ideal de conducere; sa conturati o viziune captivanta a viitorului; sa va comunicati ideile intr-o maniera abila; sa stabiliti prioritati, tinte de perspectiva si obiective clare; sa angajati si sa pastrati oamenii cei mai capabili; sa recunoasteti oportunitatile si sa actionati imediat; sa rezolvati mai repede problemele si sa luati decizii mai bune; sa delegati in mod eficient și sa indepliniti mai multe sarcini intr-un timp mai scurt. In final, inarmati cu toate aceste resurse, nimic nu va va sta in cale.

Produs publicat in 2010 de Curtea Veche
Colectia Capital
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 216
ISBN: 978-606-588-074-0
Mai mult