Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

In aceasta biografie originala, Richard Davenport-Hines porneste in cautarea adevaratului Keynes, scriind despre „climatul“ din viata acestuia. 

In sapte schite dinamice – Altruistul, Copilul uluitor, Demnitarul, Figura publica, Amantul, Connoisseurul si Reprezentantul oficial –, Keynes este zugravit ca exemplu suprem al academicianului si al omului de actiune. Descoperim pasiunea unui om care se misca la fel de usor si cu la fel de multa incredere pe coridoarele puterii de la Whitehall si Washington, printre bancherii de pe Strada Threadneedle, printre cei din conducerea Cambridge si printre ceilalti membri ai Grupului Bloomsbury, cu care socializa. 

Pozitionata in contextul zbuciumat al celor doua razboaie mondiale si al anilor dintre ele, aceasta carte este un portret extrem de captivant al uneia dintre cele mai marcante personalitati intelectuale ale secolului XX, a carei influenta profunda se simte si astazi. 

Un portret extraordinar de viu al unui moment de rascruce din istoria noastra recenta si, in acelasi timp, o comoara plina de anecdote. 

Produs publicat in 2015 de Publica
Data aparitiei: Decembrie 2015
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 480
ISBN: 978-606-722-162-6
Mai mult