Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Afaceri in stil punk

(11 voturi)
In curand!
Prezentare

Dupa ce a petrecut 7 ani pe Atlanticul de Nord, James Watt a revenit in Scotia si a pus bazele berariei artizanale BrewDog alaturi de bunul sau prieten, Martin Dickie. Nu au avut un plan de afaceri, ci doar dorinta de a revolutiona consumul de bere si de a-i molipsi pe ceilalti cu pasiunea lor pentru berea artizanala. 

Si le-a reusit. In cativa ani, BrewDog a devenit o afacere uriasa – o fabrica de bere artizanala cunoscuta in toata lumea, cu baruri de-a lungul si de-a latul mapamondului si cu sute de mii de fani. Odata cu rescrierea registrelor contabile si cu demararea acestei revolutii, James Watt si BrewDog au inventat un mod nou de a face afaceri. Afaceri in stil Punk surprinde esenta metodei lui James intr-un manifest accesibil si sincer. Printre crezurile sale se numara si: 

 

Banul e rege. Banii reprezinta oxigenul si viata companiei tale. Tine cu dintii de fiecare banut ca si cum viata ta ar depinde de el. N-o sa-ti vina sa crezi, dar chiar asa este. 

 

Fa-i pe oameni sa te urasca. N-o sa castigi nimic daca te straduiesti sa-i multumesti pe toti, asa ca nu-ti mai bate capul cu asta. Lasa-i pe cei care te urasc sa toarne gaz pe foc si-n timpul asta tu concentreaza-te pe fanii inraiti. 

 

Fura din alte domenii si reinventeaza. Inspira-te de peste tot – mai putin de la oamenii din aceeasi industrie. 

 

Detesta interviurile. Acestea nu arata niciodata cat de bun este un posibil angajat in general, ci doar cat de priceput este la interviuri. Mai bine scoate-l la un test drive si vezi cat de pasionat este si cat se potriveste cu restul echipei. 

 

James Watt a pornit o rebeliune impotriva berilor de masa, fara gust, prin fondarea BrewDog. Berea artizanala, barurile si crowdfundingul au ajutat aceasta afacere sa se dezvolte fulminant si sa-si castige renumele pretutindeni in lume. In aceasta carte isteata si amuzanta, autorul isi deapana povestea aratand cum se pot face ferfenita regulile si cum se poate fonda o companie dupa  bunul plac. Un ghid al antreprenorului anarhic si indemanatic si un manifest al noilor afaceri. 

 

Watt explica modul in care o companie a vazut lumina zilei intr-un depozit din Scotia, dupa care s-a transformat intr-o afacere cu un rulaj de 50 de milioane de lire si vanzari in 55 de tari... Sfaturi utile pentru un antreprenor inca lipsit de experienta, dar cu o idee stralucita in minte. 

The Times 

 

BrewDog reprezinta viitorul... Aceasta companie si-a croit singura drumul spre succes. Daca doi scotieni si un caine fidel pot face asta, atunci poti si tu. 

Will King, fondatorul King of Shaves

Produs publicat in 2017 de Publica
Data aparitiei: Iunie 2017
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 256
ISBN: 978-606-722-212-8
Mai mult