Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Cinci disfunctii ale muncii in echipa

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Patrick Lencioni prezinta aici o poveste captivanta si instructiva din lumea fascinanta si complexa a echipelor. Kathryn Petersen, CEO la DecisionTech, se confrunta cu o criza des intalnita in viata liderilor: omogenizarea unei echipe dezorganizate, care ameninta existenta intregii companii. Va reusi? Va fi concediata? Va da faliment compania? Povestea scoate in evidenta faptul ca a conduce o organizatie inseamna, mai ales, curaj si gandire patrunzatoare.

De-a lungul derularii acestei „fabule pentru lideri“, Lencioni caracterizeaza cele cinci disfunctii intalnite pana si in cele mai mai sudate echipe: absenta increderii, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilitatilor si neatentia la rezultate. El propune un model plin de forta si mai multi pasi concreti prin intermediul carora aceste obstacole pot fi trecute, cladind in felul acesta o echipa unita si eficienta.

Patrick Lencioni a scris o fabula convingatoare, cu un mesaj puternic - desi, poate, dezamagitor de simplu - pentru cei care se straduiesc sa devina liderii unor echipe exceptionale.

Produs publicat in 2007 de Curtea Veche
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 216
ISBN: 978-973-669-316-8
Mai mult