Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Da lovitura! De ce acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta

(56 voturi)
In curand!
Prezentare

„Cat de mult vrei sa reusesti? Te mistuie aceasta dorinta? Nu dormi noptile si se-nvarte capul de idei si vise? Ai face orice pentru sansa de a trai exclusiv dupa propriile reguli? Daca-i asa, ai noroc. Ai noroc, pentru ca traiesti intr-o epoca a oportunitatilor fara precedent pentru cei cu suficient nerv, rabdare siI vise marete iti spun eu, cel care nu am avut altceva la dispozitie in afara de cele insirate mai sus.

Poate ca ai cumparat cartea aceasta pentru a descoperi secretul succesului meu. Ei bine, secretul meu este ca traiesc dupa trei reguli foarte simple:

  • Iubeste-ti familia.
  • Munceste pe branci.
  • Traieieste-ti pasiunea.“ - Gary Vaynerchuk

„Oricine doreste o super-realizare profesionala trebuie, cu orice pret, sa invete tehnicile lui Gary Vaynerchuk. El e omul care a rescris regulile de business si a construit o afacere de 60 de milioane de dolari aproape din nimic.“- Tim Ferriss, autor The 4-Hour Workweek

Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit si folosit rolul pasiunii in afaceri. Ca intotdeauna, acest personaj inspira si amuza. Esti dator fata  de tine insuti cu lectura acestei carti.“ -  Tony Hsieh, autor Cum sa livrezi fericire (Publica, 2011)

Gary a fost primul care mi-a atras atentia asupra importantei brandului personal? Asta cu multe luni inainte de a se vorbi despre o astfel de chestiune, asa e el, cu doi pasi inaintea tuturor.“ - Kevin Rose, fondator Digg.com

 

Produs publicat in 2012 de Publica
Data aparitiei: Iulie 2012
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 152
ISBN: 978-606-8360-09-6
Mai mult