Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Funky Business - talentul face capitalul sa danseze

(10 voturi)
In curand!
Prezentare

Cartea demonstreaza ca mintea bate muschii si ca sursa avantajului competitiv al oricarei companii sunt oamenii. Cartea este scrisa convingator si argumentata cu rigurozitate.

 • Vremuri funky
 • Fortele funk-ului
 • Societatea surplusului
 • Societatea bazata pe forta creierului
 • Leadership-ul de substanta
 • Arata-te cum esti
 • Construirea intreprinderilor emotionale...

 

Funky Business se afla pe locul 16 intr-un top al celor mai bune carti de business din toate timpurile, conform unui sondaj Bloomsbury.

Manifest al noii generatii de lideri, si nu numai, Funky Business este o lectura obligatorie pentru cei care vor sa invete limbajul si retetele noii economii.

De fapt, in vremurile funky pe care le traim, suntem cu totii lideri, ne spun cei doi autori. Detinem controlul celei mai importante resurse a momentului: propriile creiere, iar batalia dintre ele este noul razboi rece.

Ca sa ne diferentiem de ceilalti, avem nevoie de strategii noi. Ca sa nu iesim din joc, trebuie sa iesim in evidenta.Ce solutii avem pentru a fi competitivi ? „Sa refuzam competitia“ – iata raspunsul paradoxal pe care ni-l ofera Nordstrom si Ridderstrlle. Ne pierdem in multime daca acceptam sa alergam la un loc cu ceilalti.Pentru a avea succes, trebuie sa fim diferiti, sa fim funky. Sa fii funky, inseamna sa iti folosesti din plin imaginatia. Pentru a fenta capcana intinsa de piata, trebuie sa facem apel la latura emotionala a fiintei umane, nu la cea rationala. Astazi, doar talentul face capitalul sa danseze.

Funky Business a fost pana acum tradusa in peste 34 de limbi.

Citeste aici recenzia cartii.

  Produs publicat in 2007 de Publica
  Traducator: Cristian Ionescu
  Format: 145x205
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 311
  ISBN: 978-973-88-3650-1
  Mai mult