Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Jack: Dintr-o bucata. Autobiografia celui mai admirat manager

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

L-au numit Jack Neutronicul. L-au desemnat cel mai dur sef din lume. Iar apoi, Fortune l-a desemnat „managerul secolului.“ In cariera sa de doua decenii la conducerea General Electric, Jack Welch a sfidat conceptiile traditionale, transformand o corporatie mare si greoaie ca o molie batrana intr-un motor suplu si agresiv de crestere si inovatie corporatista.

In aceasta autobiografie remarcabila – o carte clasica de afaceri si cea mai bine vanduta carte in topul New York Times, acum si cu o noua postfata a autorului – Jack Welch ne poarta intr-o calatorie cu multe peripetii, asa cum a fost viata lui.

De la copilaria sa intr-o familie din clasa muncitoare, la primele sale zile la GE Materiale Plastice, la viata sa la conducerea celei mai de succes companii din lume, Welch ne spune povestea intensei sale vieti personale cu pasiunea si sinceritatea sa bine-cunoscute. Si, desi vorbeste de tranzactii de miliarde de dolari si impasuri corporatiste cu mize ridicate, JACK este in cele din urma o poveste despre oameni – spusa de un om care si-a construit cariera cerand ce e mai bun de la ceilalti si de la el insusi.

Produs publicat in 2008 de Publica
Traducator: Lia Potec
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 560
ISBN: 978-973-88-7490-9
Mai mult